Over ons


Het personeel werkt ruim tien jaar samen en toen het bedrijf toe was aan doorontwikkeling heeft een van hen het bedrijf overgenomen. De uitkomst van deze overname is Autoservice Den Dolder. Een zeer fris bedrijf dat handelt naar de maatstaven van deze tijd.

Transparantie
& kwaliteit

Wij streven niet alleen naar de beste kwaliteit,
maar wij leggen ook uit wat wij doen!In een wereld waarin zich weinig transparantie bevindt vinden wij het van essentieel belang om dingen net anders te doen. Wij spreken vooraf duidelijk af wat u als klant kunt verwachten in zowel details van reparaties, benodigdheden en prijs.

U komt daardoor nooit voor verrassingen te staan en weet vooraf wat er precies gedaan moet worden en tegen welke prijs. Sterker nog: als u er behoefte aan heeft kunt u meekijken. Wij nemen u mee in het proces met als doel veilig en voordelig weer de weg op te gaan.

Kwaliteit. Zoals gezegd is kwaliteit bij Autoservice Den Dolder een heilige pijler en daar waken wij streng op. Het gaat immers om uw veiligheid en dat van andere weggebruikers. Daarin doen wij geen concessies. Onze kwaliteit kenmerkt zich door gediplomeerd personeel met jarenlange ervaring. Een andere uiting van kwaliteit is onze creativiteit. Door onze frisse manier van denken durven we ‘out of the box’ te denken om daarmee tot betere oplossingen te komen.

Prijsbewust
Voordeliger dan elders!

De marktprijzen zijn algemeen bekend.
De vraag is alleen wat krijgt u ervoor terug!


Hoewel wij geen concessies doen op het gebied van kwaliteit is prijsbewustheid ook een belangrijke pijler. Wij zorgen ervoor dat u geholpen wordt tegen zeer lage tarieven. Deze liggen (flink) lager dan alle andere soortgelijke autoservicecentra in de wijde omgeving. Voordat wij aan uw klus beginnen leggen wij u haarfijn uit hoeveel u gaat betalen en waar u nou precies geld aan uitgeeft.

Kom dus vooral langs voor meer informatie of een lekker bak koffie!

Wij staan voor u klaar!

Voor al uw vragen over reparaties, onderhoud, banden, taxatie, uitlezen en/of APK keuring kunt langs komen of contact opnemen

Neem contact op