Klantervaringen


Plaats hier uw ervaring met Autoservice Den Dolder

 

Plaats uw ervaring

 
 
 
 
 
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
20 berichten.
Rogier van Huffelen schreef op 14 oktober 2019 om 22:32:
Een garage die je blind kunt vertrouwen. Vakkundig, eerlijk en transparant. Samir en zijn topteam staan altijd voor ons klaar. Al jaren! Als we problemen hebben zoeken ze naar een passende oplossing....aangepast aan het gebruik en functie van de auto. Geen verrassingen bij de nota, dat werkt prettig en geeft vertrouwen. Van de APK tot het volledig verzorgen van een grote beurt bij onze laatste aanwinst. Als team-Samir er achter staat....weet je dat je met vertrouwen op weg bent.
Marc van Rosmalen schreef op 31 maart 2019 om 19:11:
Ik kom al jaren bij deze garage, eerst particulier en inmiddels ook als ondernemer. Dat Samir de zaak heeft overgenomen had geen betere stap kunnen zijn. Toen mijn auto stil viel op de Duitse snelweg wilde de MB-dealer ruim 2200 euro voor een reparatie. Team Samir heeft mij toen voor slechts 700 euro weer rijdend gekregen, met originele onderdelen en ik kreeg zonder gemor een leenauto mee ook! Wil je eerlijk advies, pro-actief meedenken, duidelijke uitleg en eerlijke prijzen, ga dan vooral naar de jongens van Autoservice Den Dolder!
Chan schreef op 3 maart 2019 om 15:35:
Al bijna 20 jaar klant bij deze zaak, heel tevreden op alle punten, sinds vorige jaar heeft het bedrijf een nieuwe eigenaar, het is alleen maar beter geworden, bij deze garage wordt precies uitgelegd wat er moet gebeuren en hoeveel het kost,deze bedrijf raadt ik iedereen aan voor je auto!!!!!!!!
Jack schreef op 28 februari 2019 om 14:32:
Omdat ik zomaar langs kwam zonder afspraak Voor apk en nieuwe remmen laten zetten. Werdt ik toch nog vriendelijk geholpen en alles werdt weer netjes gemaakt en apk gekeurd. Bedankt autoservice tot de volgende x Ik zal dat zeker van te voren een afspraak maken Ik geeft jullie vijf sterren voor klant vriendelijkheid En goede service top
Ellen Popov schreef op 12 februari 2019 om 07:08:
Snelle en goede service, die betaalbaar is Ondanks dat ik niet veel van auto's weet word ik netjes en eerlijk behandeld, dat is mij veel waard Het is ook erg fijn dat je gastvrij wordt ontvangen
Carsten schreef op 24 januari 2019 om 12:40:
Fijne garage met deskundig team. Na service altijd uitgebreid uitleg over het gedane werk en tonen van vervangen onderdelen. Zeer tevreden.
Jeroen schreef op 17 januari 2019 om 02:57:
Al een aantal jaren in mijn BMW in onderhoud bij Samir. Samir en zijn team zijn zeer kundig, geven altijd een goed advies en hanteren een zeer nette prijs. Hier kan de BMW dealer en menig ander garage niet tegenop. Ik beveel deze garage aan.
Paul Geusebroek schreef op 16 januari 2019 om 13:41:
Sinds twee jaar kom ik bij Auto serv Den Dolder en ben bijzonder tevreden over het persoonlijke contact het vakmanschap en de niet te hoge prijzen. Ik woon in Bunschoten Het is wel zon 36 kilometer rijden heen en terug maar dit weegt ruimschoots op tegen de goede service. Nog veel succes met jullie bedrijf. Paul
robert schreef op 13 januari 2019 om 20:01:
Ik kom al een paar jaar bij deze garage en ben er zeer te spreken over. De klantvriendelijkheid is goed de monteurs zijn goed en sinds Samir het overgenomen heeft is het nog beter. Top garage. mvg opel vectra
Henriette schreef op 10 januari 2019 om 11:22:
Zeer fijn om je auto in onderhoud te hebben bij Samir. Goed advies, klantvriendelijk en kundig zijn de drie dingen die als eerste in mij opkomen. Daarnaast kan je snel terecht en is er een leenauto in nood gevallen. Top dus!
Hans de Bree schreef op 8 januari 2019 om 23:07:
Ik kom al zo'n 10 jaar bij deze garage en met veel plezier. Sinds Samir de garage heeft overgenomen is de entree annex wachtruimte geweldig opgeknapt. Samir ontvangt je uiterst vriendelijk en luistert geduldig naar het probleem. Meestal kan je wachten (met koffie) en/of meekijken tijdens de keuring of reparatie. Ik heb 2 auto's van 15 resp. 25 jaar oud, waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van 2e hands onderdelen. Dat vind ik klasse! Je krijgt duidelijke uitleg over de reparatie en een inschatting van de kosten. Deze zijn alleszins redelijk te noemen. De monteurs zijn deskundig, werken hard en leveren vakwerk. Je kan bij deze garage meestal snel terecht, dat is een groot voordeel in vergelijking met andere garages. Ik ben heel tevreden!
Bert schreef op 8 januari 2019 om 14:23:
Flinke tijd geleden werkte ik in Den Dolder en kwam zodoende in contact met het vorige bedrijf op dit adres. Daar was ik al heel tevreden over maar sinds Samir, die aanvankelijk alleen APK-keurmeester was, de zaak heeft overgenomen, is dit de meest klantvriendelijke garage uit de hele regio. Ondanks de afstand van ruim 30 km (want ik werk niet meer in Den Dolder) vanaf mijn huis blijf ik er komen. Zeer deskundige, maar nooit overbodige, reparaties. Je kunt altijd meekijken tijdens de reparatie of keuring en je krijgt altijd uitleg. Nee, dit is geen merkdealer die alleen maar alles door dure originele onderdelen vervangt, maar hier zie je nog echt vakwerk. Zelfs het onmogelijke, krijgen ze voor elkaar. En dat voor alleszins redelijke prijzen. Waar vind je dat nog? Aanrader voor iedereen van wie de auto niet meer in de garantie zit.
Jop schreef op 8 januari 2019 om 14:05:
Ik kom altijd graag bij Samir en zeker nu hij het bedrijf heeft overgenomen laat ik mijn auto's hier graag achter. Vriendelijk, pragmatisch en oplossingsgericht zou mijn omschrijving zijn. Bovendien houd ik van muntthee met suiker. Een aanrader!
matty schreef op 8 januari 2019 om 10:34:
Al vele jaren klant. Goede en snelle service. Ze denken met je mee en zijn altijd bereid te helpen. En uiteraard de redelijke prijzen. Tot een volgende keer dus ! Succes !!
M de Hoogh schreef op 8 januari 2019 om 10:23:
Zeer professioneel bedrijf! Ik kom er al jaren, fijne hartelijke mensen. Erg klantvriendelijk, ze geven duidelijke eerlijke informatie, geen lange wachttijden.. nette prijzen!
Cornelie schreef op 7 januari 2019 om 22:24:
Erg fijne garage, altijd - meer dan - keurig geholpen. Er wordt rekening gehouden met de klant zijn portemonnee. Tijdens de reparatie wordt de klant op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en alles wordt overlegd. Deze garage is zeker een aanrader!
Redone schreef op 7 januari 2019 om 22:02:
Goede en vooral zeer betrouwbare vakmensen. Je krijgt duidelijk te zien waar je voor moet betalen en geen gesjoemel met onderdelen of woekerprijzen. Bovendien hangt er een fijne sfeer en is het afgeleverd werk van bijzonder goede kwaliteit. Chapeau!
Bram schreef op 7 januari 2019 om 21:05:
Erg fijne garage, denkt goed mee met de klant. Prijs-kwaliteitverhouding erg goed. Rekent geen advocatentarief als de meeste garages. Kortom beste garage in de regio!
bodendo schreef op 7 januari 2019 om 19:53:
ik laat al meer dan11 jaar mijn auto keuren bij deze garage en altijd tot volle tevredenheid. meestal kun je er op wachten maar als dat niet kan wordt je op de hoogte gehouden van de kosten. ik laat ook het onderhoud hier uitvoeren precies zo als bij de dealer maar dan stukken goedkoper. het zijn kundige monteurs en aardig ook nog
B. de Groot schreef op 7 januari 2019 om 19:53:
Klantvriendelijke behandeling en zeer deskundig keuringen en reparaties. Als ik er een cijfer voor moet geven is dit een 9.5. Ik ben zeer te vrede.

Wij staan voor u klaar!

Voor al uw vragen over reparaties, onderhoud, banden, taxatie, uitlezen en/of APK keuring kunt langs komen of contact opnemen

Neem contact op